Activiteiten in Oisterwijk

Sinds 2012 werk ik voor gemeente Oisterwijk door het uitvoeren van preventieprojecten gericht op kinderen en jongeren en/of op mensen met een beperking. Projecten die ik o.a. organiseer zijn:

De Pareltoer

Op 11 september organiseren we de Pareltoer in Oisterwijk. Deze fietstocht is toegankelijk voor iedereen maar in het bijzonder richten we ons op mensen met een beperking en/of psychische kwetsbaarheid. Zij kunnen in een groep met ons mee fietsen. Ook is het mogelijk om met bijvoorbeeld een duofiets of een tandem mee te fietsen. Alle andere mensen die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom. Zij zijn vrij om zelfstandig de tocht te fietsen via het knooppuntensysteem.

We hebben twee routes gemaakt, route 1 is 20,4 km en route 2 is 29,2 km.
Route 1 is door haar lengte ook toegankelijk voor een scootmobiel.

Op 11 september vertrekken we tussen 10.00 en 11.00 uur vanaf het Lindeplein in Oisterwijk. U vindt ons tussen Brownies&Downies en de Tiliander in. Wij staan daar met onze inschrijftafel waar u uw deelname geld kunt betalen. U krijgt van ons dan de route, een bon voor de lunch, een bon voor het ijsje en de goodybag.

Zegt het voort, zegt het voort!

Activiteiten

  • De vakantieschool; één of meerdere educatieve, maar vooral leuke dagen voor basisschoolkinderen uit de gemeente Oisterwijk in alle schoolvakanties.
  • Een high tea in wijkcentrum De Coppele; koken met basisschoolkinderen voor kwetsbare senioren.
  • Wijklunch de Pannenschuur in wijkcentrum Pannenschuur; één keer per maand een lunch organiseren voor kwetsbare Oisterwijkers.
  • Het maatjesproject; het koppelen van mensen die een maatje willen zijn aan mensen met een verstandelijke of psychiatrische beperking uit de gemeente Oisterwijk.
  • Samen erop Uit; één keer per maand een uitstapje of een activiteit organiseren voor jongeren met een beperking.
  • Ik ben aangesloten bij de VHVO Oisterwijk. Dat is de Vereniging van Hulpverlenende Vrijwilligersorganisaties op het gebied van welzijn en zorg in de gemeente Oisterwijk. Kijk voor meer informatie op vhvo.nl

Heeft u vragen over bovenstaande projecten of wilt u zich voor één of meerdere projecten aanmelden? Dat kan door contact op te nemen.

info@sannevandenhoven.nl
06 – 106 973 33