Activiteiten in Oisterwijk

Sinds 2012 werk ik voor gemeente Oisterwijk door het uitvoeren van preventieprojecten gericht op kinderen en jongeren en/of op mensen met een beperking. Projecten die ik o.a. organiseer zijn:

De Vakantieschool

Op 28 oktober 2021 is er weer een editie van de Vakantieschool.
Deze keer in het teken van een kidscollege over mineralen, edelstenen en vulkanen en natuurlijk onze jaarlijkse cupcake wedstrijd. Schrijf je snel in, vol=vol!

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden –> Inschrijfformulier Vakantieschool okt. 2021

 

Activiteiten

  • De vakantieschool; één of meerdere educatieve, maar vooral leuke dagen voor basisschoolkinderen uit de gemeente Oisterwijk in alle schoolvakanties.
  • Een high tea in wijkcentrum De Coppele; koken met basisschoolkinderen voor kwetsbare senioren.
  • Wijklunch de Pannenschuur in wijkcentrum Pannenschuur; één keer per maand een lunch organiseren voor kwetsbare Oisterwijkers.
  • Het maatjesproject; het koppelen van mensen die een maatje willen zijn aan mensen met een verstandelijke of psychiatrische beperking uit de gemeente Oisterwijk.
  • Samen erop Uit; één keer per maand een uitstapje of een activiteit organiseren voor jongeren met een beperking.
  • Ik ben aangesloten bij de VHVO Oisterwijk. Dat is de Vereniging van Hulpverlenende Vrijwilligersorganisaties op het gebied van welzijn en zorg in de gemeente Oisterwijk. Kijk voor meer informatie op vhvo.nl

Heeft u vragen over bovenstaande projecten of wilt u zich voor één of meerdere projecten aanmelden? Dat kan door contact op te nemen.

info@sannevandenhoven.nl
06 – 106 973 33